Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > За нас > Новини

Новини

НОВОСТИ В СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ

За да постигнем по-ниски цени за сервизните услуги и да оптимизираме работата си, въведохме нов тип сервизни договори. До края на януари всички клиенти ще имат възможност да сключат такива договори и да гарантират отличното функциониране на апаратурата си и през новата година. Подробности за промените в сервизното обслужване.

ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ НА ХЕМАТОЛОГИЧНИ БРОЯЧИ ЕRMA

За да улесним своите клиенти, постигнахме договореност с ERMA Inc. за прилагане на схема за обратно изкупуване на употребяваните хематологични броячи ERMA Inc. и подменянето им с нови автоматични броячи ERMA PCE-210 с подобрен дизайн и характеристики. Това е отлична възможност за клиентите своевременно да обновят апаратурата си. Прочетете подробно.

БУЛМЕДИКА, 12 - 15 май 2009, Интер Експо Център, София, зала 2, щанд С11

Отново ще участваме в изложението БУЛМЕДИКА. Синият ни щанд обикновено трудно остава незабелязан, но все пак не пропускайте да ни посетите. Тази година определено си заслужава да ни отделите време. Ще има новости и изгодни предложения. Ето някои от тях:

На щанда ни ще бъде изложен биохимичният анализатор FURUNO CA-180. Посетителите на изложението ще имат възможност на живо да се убедят в изключителното качество на изработката, материалите и цялостния дизайн на апарата и да се запознаят с възможностите на софтуера му. По случай премиерата си на БУЛМЕДИКА биохимичният анализатор СА-180 ще се предлага на специална цена.

На БУЛМЕДИКА 2009 ще представим и някои от най-впечатляващите микроскопи от гамата на MEIJI TECHNO и два модела микроскопски USB камери със специализиран софтуер за обработка на изображенията.

Микроскопи и камери на склад с промоционални цени по време на изложението: MT4200, MT4300, MT5300, EMZ-8TR, Invenio 3S, DK Lite.

Очакваме Ви! По традиция всеки посетител на щанда ни ще получи и подарък.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ! Регистрирайте се он-лайн до 10 май за БЕЗПЛАТЕН вход за изложението.

Изцяло обновен сайт

Както вече сте забелязали, най-голямата новина е изцяло промененият ни сайт. Надяваме се, че ви харесва и най-вече, че ви е полезен. С интерес ще прочетем и изслушаме всички ваши мнения и препоръки. Изпращайте ги, обаждайте ни се.

Нова система в доставките на хематология

От ноември 2008 въведохме нова система за доставки на хематологични реактиви и контроли. Всички клиенти получават заявените количества веднъж на тримесечие, като по тяхно желание доставките се съчетават и с профилактични прегледи на апаратите им. Макар да бяхме подтикнати към тази промяна от отказа на БДЖ да доставя пратки над 15 кг, открихме, че "всяко зло е за добро". Сега и ние, и клиентите ни сме сигурни, че няма опасност реактивите им да свършат неочаквано. Да не забравяме и екологичния аспект - с по-малко на брой доставки замърсяваме по-малко околната среда.