Контакти
Вие сте в: Skip Navigation LinksНачало > За нас

За нас

Фирмата ни стартира като сервиз на медицинско лабораторно оборудване. Първият ни голям ангажимент беше поддръжката на около 50 биохимични анализатора Technicon RA1000, с каквито през 1990-те години работеха всички големи и средно големи болници в страната. Натрупаният опит от този период се оказа безценен в много отношения. Научихме какъв трябва да бъде един наистина добър лабораторен анализатор, колко съществена е профилактичната поддръжка като част от сервизното обслужване, защо е важно да се използват оригинални консумативи и резервни части, а не евтини заместители. Установихме контакт с голям брой специалисти в областта на клиничната лаборатория и имахме шанса да научим изключително много от тях. В тези години ние си извоювахме име като добър сервиз и доказахме, че на нас може да се разчита. Всичко това ни помогна много, когато започнахме да разширяваме гамата от продукти, които предлагаме. С избора на всеки нов доставчик и добавянето на всеки нов продукт се придържаме към критерия да запазим добрите си отношения с клиента и след като е купил този нов продукт. Изборът ни на доставчици също се диктува от последователния стремеж да не правим компромиси с качеството. Философията на фирмата ни е да изграждаме дългогодишни отношения с клиентите си като предлагаме внимателно подбрани продукти и максимално добро обслужване.

Към момента работим с повече от 200 лаборатории в страната и сме ексклузивен представител за България на “ERMA Inc.” – Япония, “Teco Diagnostics” – САЩ, "FURUNO Electric" - Япония и официален дистрибутор на “MEIJI TECHNO”–Япония, “Mallinckrodt Baker” –Холандия, “BioCheck Inc.” –САЩ и “Medica Corporation” –САЩ.

Фирмата ни има изградена система за управление на качеството по стандарта ISO 9001:2000 и от 2007 година е сертифицирана от международна сертификационна организация.